slide
Talent voor Rotterdam

nieuwe marktsectoren

Talent voor Rotterdam wil haar expertise en de ontwikkelde aanpak om uitval uit school en jeugdwerkloosheid te voorkomen, ook inzetten voor andere sectoren in Rotterdam / Rijnmond.   De haalbaarheid van projecten voor Havens / Sport / Groenvoorzieningen / Facilitaire dienstverlening / Retail & Dienstverlening e.d. wordt onderzocht.  Ook voor deze sectoren volgen jongeren opleidingen en is er sprake van uitval die moet worden tegengegaan.
De  vraag van werkgevers en het aanbod van stageplaatsen en leerwerk-trajecten bepalen in belangrijke mate de sectoren waar T v R zich op kan en wil richten. De dynamiek van een veranderende regionale arbeidsmarkt.  Die matching gaat niet vanzelf. Op die markt  zullen er jongeren zijn en blijven die extra ondersteuning nodig hebben. Zeker nu de Jeugdwerkloosheid  in de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag niet afneemt, is dat in ieders belang.

Partners die onze aanpak met Talent voor Rotterdam willen ondersteunen en stageplaatsen willen inzetten ?  Of op een andere wijze een bijdrage leveren  » Neem contact op!

 

 

 

Een diploma en daarna aan het werk!

Techniek